Já být vámi nechám to na nějaké firmě, která to vyběhá, nevím pod jaký úřad to spadá a tak, ale zkuste obeslat pár přátel ať něco doporučí - můj známý mi doporučil firmičku a do 1 měsíce bylo vše ok.. Neřešil jsem úplně stejný problém, ale myslím, že za zkoušku to stojí.. Ještě doporučím web tipformio.cz, protože ten jsem použil na dotaz přátelům a osvědčil se, pokud mě tam najdete, napište, přepošlu to doporučení..
Dan
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 6. 2014 13:43
Dobrý den,koupili jsme bývalý komerční objekt a požádali stavební úřad o stavební povolení na rekonstrukci a nástavbu objektu.V přízemí domu budou administrativní prostory a v prvním patře čtyři pokoje s vlastním sociálním zařízením.V rozhodnutí o umístění stavby je v podmínkách ,že ubytovna v prvním patře se bude používat pouze pro vlastní pracovníky!!Naše společnost jako investor zmíněné stavby počítá s ubytováním vlastních pracovníků ale samozřejmě i s komerčními účely.