Dobry den, chtěl bych začít podnikat v chovu zvířat konkretně jako:Chovatel terarijních zvířat, Producent krmného hmyzu. Bohužel nesplnuji podmínky abych měl tyto dva certifikáty :( takže budu muset sehnat někoho kdo je má a dělal by mi odborný dohled (možná se to jmenuje trochu jinak) ,aby bylo vše podle zákona v pořádku. Zajímalo by mě co z toho pro mě a pro člověka co by dělal odborný dohled. A pak by mě zajímali všechny předpisy co se tohoto podnikáni a práce týkají (hygienicke předpisy, normy atp.) Krmný hmyz a terarijní zvířata v současné době již nějakou dobu chovám a kvůli tomu že toho mam stále víc bych chtěl začít podnikat, nebo spíše to je nevyhnutelné. Předem děkuji za jakékoli rady.
8. 8. 2014 17:27
Dobry den, chtěl bych začít podnikat v chovu zvířat konkretně jako:Chovatel terarijních zvířat, Producent krmného hmyzu. Bohužel nesplnuji podmínky abych měl tyto dva certifikáty :( takže budu muset sehnat někoho kdo je má a dělal by mi odborný dohled (možná se to jmenuje trochu jinak) ,aby bylo vše podle zákona v pořádku. Zajímalo by mě co z toho pro mě a pro člověka co by dělal odborný dohled. A pak by mě zajímali všechny předpisy co se tohoto podnikáni a práce týkají (hygienicke předpisy, normy atp.)
Krmný hmyz a terarijní zvířata v současné době již nějakou dobu chovám a kvůli tomu že toho mam stále víc bych chtěl začít podnikat, nebo spíše to je nevyhnutelné.
Předem děkuji za jakékoli rady.