Jsou to blbci ... příští týden 21. 1. 2015 k tomu bude koordinační výbor, na kterém bude potvrzeno, že lze posílat i přes EPO se zaručeným elektronickým podpisem - je to jedna ze tří možností.
Můžete mi prosím ten mail přeposlat, já bych ho použil pro inspiraci, až budu prezentovat problémy příští týden na GFŘ. pavel.riha@gmail.com
Díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 1. 2015 17:00
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně odesílání DPH prostřednictvím programu POHODA. Jsme právnická osoba a odesílali jsme nyní přiznání k DPH prostřednictvím POHODY elektronicky přes povel odeslat DPH na daňový portál Finanční správy ( s el. podpisem ). Dnes jsme obdrželi email z FÚ s informací, že pokud máme zřízenu datovou schránku ( ano máme ) musíme činit podání pouze jejím prostřednictvím. Proto bych se rád zeptal jestli tedy odeslání z POHODY již není možné a je již nyní třeba odesílat přiznání pouze přes datovou schránku? Nebo můžeme zasílat přiznání jako doposud, tedy na daňový portál Finanční správy s el. podpisem? Měl jsem za to, že pro nás se v tomto nic nemění, z toho co jsem vyčetl jsem měl za to, že se pro nás jako PO nemění, ale zmátl mě email z FÚ. Jak to tedy prosím je? Předem děkuji.