obrátil bych se na jednu nejmenovanou firmu, která sídlí na zbraslavi v zámku, a která je jedním z největším výrobců balených čajů u nás. balí na požádání, tak jako všichni ostatní, i pod cizí značkou.
takže: náklady (na vaše výrobní zařízení) nula, riziko nula, nestaráte se o značení, a těžko vymyslíte čajový produkt který by oni neměli.
jinak to na co se ptáte dělat po svejch je práce tak na rok, to připravit dobře, a náklady (zejména na hygienu vstupní materie a balicí linky) se budou pohybovat ve statisících.
a to se ani neptám, jestli máte zajištěný odbyt v tunách, nebo chcete jen-tak při studiích dělat pokusy. . . .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
26. 9. 2010 7:07
Dobrý den,
rád bych zahájil prodej čajů. Můj záměr je nakupovat od tuzemského dodavatele sypaný čaj ve pytlích. Ten bych chtěl dále prodávat již balený v sáčcích (klasický sypaný čaj).
Mohu mít vlastní sáčky/obaly? Nemusím zde uvádět mého dodavatele? Mohou zde být tedy informace pouze o prodejci (mě) a mohu třeba těmto čajům dát i nějaký "obchodní" název? Nemyslím tím zaměnit pravou identitu ...že je v sáčku černý, bílí, zelený čaj bude samozřejmě jasné a viditelné.
Nerad bych třeba porušil nějaký zákon, že jsem neoznačil něco po jsem měl nebo že jsem nějaké údaje zatajil atd.
Děkuji za radu.