Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 4. 2006 21:04
Vážení,
moc vás prosím o radu. Podávám dodatečné daňové přiznání, protože jsem špatně zaúčtovala výši tržeb za měsíc leden 2005 místo 13 963, jsem zaúčtovala 31 963, překlep, který mě těď stojí starosti. Živnost jsem ukončila v únoru 2005 a pak jsem ještě chodila 5 měsíců do zaměstnání, jinak jsem byla vedena na ÚP.
Můj problém je v tom, že mi má dle řádného DP FÚ vrátiti 2 393,00 Kč (po odečtení bonusů na 1 dítě) a teď se mi daňová povinnost snížela o 2 700,00 Kč, takže mi má FÚ celkem vráti 5 093,00 Kč.
j
Vyplnila jsem DP včetně 5. oddílu, ale nevím jak dál, jestli mám vyplňovat i 6. oddíl? Kdybych tak učinila, tak v řádku 86 výjde celá částka 5 093,00 a nevím, do kterého řádku zapsat částku 2 393,00 (kterou už mi FÚ má vrátit podle řádného DP).