Výroba domácích bezových sirupů

  • (neregistrovaný)

    31. 3. 2015 11:50

    Dobrý den,
    chtěla bych vyrábět domácí bezové sirupy a dále je prodávat pro restaurace, kavárny apd. Chci se zeptat co k tomu vše potřebuji? Mohla bych to vyrábět v restauraci a mít výrobnu napsanou na tu restauraci? Bylo by to pro mě jednodušší než někde, kde to ještě nebylo hygienicky schváleno?

    děkuji:)

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 4. 2015 14:04

      MonikaSh

      Schválení potravinářského závodu je to poslední. Pokud nemáte bezový sad, tak kde budete sbírat surovinu? Způsobem lesního pychu nebo výkupem od majitelů pozemků, kde bez roste? On je rozdíl, když si "vaříte" šťávu pro sebe a rodinu a nebo jako podnikatelka.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).