Mobilní bar

• (neregistrovaný)

13. 4. 2015 22:04

Hezký den lidičky
    Mám dokončený vlastní pojízdný bar kompletně vybavený.Jsem student a rád bych si přivydělal prosím poraďte je možné se sním třeba na pár dní postavit na nějaké rozumné místo v Praze a jak toho docílit? Nebo můžu jen na určené akce a festivaly kde bude neskutečný nájem?
    moc děkuji za každou odpověď

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 4. 2015 18:06

Adam (neregistrovaný)

Zdarec,
      zjišťuji to samé. Prodej z mobilního baru mě moc zajímá, konkrétně by mě zajímal prodej na letovištích u vody, kde je v létě hodně žízivých krků. Jsem taky student, rád bych se s tebou spojil. literakadam@gmail.com

• 4. 5. 2015 9:41

MonikaSh

Jedná se o zábor veřejného prostranství, budete se muset domlouvat na příslušných MČ Phy. Pro prodej potravin vám stačí živnost volná. Na prodej lihovin pak koncese.

• 13. 5. 2015 10:39

mikirc (neregistrovaný)

Je pivo bráno jako potravina nebo lihovina?
      Dle definic koncesovaných živností tam není o prodeji alkoholu nic psáno. Pouze o výrobě lihovin.

> Výroba a úprava kvasného lihu, konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů (s výjimkou piva, ovocných vín, ostatních vín a medoviny a ovocných destilátů získaných pěstitelským pálením)

• 13. 5. 2015 16:13

MonikaSh

Měl byste si koupit novější zákon. V koncesích je kromě Výroby i Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. Ale máte pravdu, pivo, víno a medoviny sem nepatří. Ty můžete prodávat v rámci hostinské živnosti

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).