To znamená, že jste ji platila málo nebo měla v práci jiný problém, který nikdo neřešil.
S náhradou ušlého zisku a škody bych moc nepočítal, je to maximálně 300 hodin (mínus to již odpracované) a vše je potřeba prokázat u soudu (pokud se škodou a ušlým ziskem zaměstnanec nesouhlasí). Nelze ani zadržet výplatu nebo její část.
Zkusím si představit, jak by jsem ušlý zisk za jednu zameškanou hodinu počítal já - podle minulého roku - zisk/počet otvíracích hodin/průměrný počet pracujících osob.
Třeba pro roční zisk 250000, otevřeno 8 hodin Po-Pá, 4 hodiny So a 3 osoby na směně (2 kadeřnice + majitel) mi to vychází 250000/2200/3, tedy necelých 38 Kč za neodpracovanou hodinu.
Děkuji . Placena byla dle domluvy a souhlasila s tím /práce za uplynulý měsíc \.5x barvení obočí a 2x aplikace gelových nehtů/ odměna ve výši 2 000,- Kč. Nemyslím , že je to málo. Problém s donesením potvrzení bezdlužnosti, zdravotní prohlídky a celková nepřizpůsobivost. Po zvážení asi je dobře , že tento prac. vztah byl ukončen. Odmítnutí splnění závazků- tzn. objednaných klientek jedná se o 3. J.K.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 5. 2015 13:05
Dobrý den,
zaměstnankyně na DOPP den ze dne donesla výpověd dohodou z DoPP a přitom má nasmlouvané lidi na kosmetické služby po daném termínu její výpovědi. Je povinná dostat tyto závazky ? telefonát nebere, nelze se domluvit jen na sms odpověděla, že ukončila DoPP dohodou / ovšem jednostrannou j/ odmítá další provedení práce. děkuji za radu. J.K.