Nemyslím, že to projde. Když, tak jenom pro restaurace apod. Pro živnostníky to projít nemůže. A jestli jo, tak to bude průšvih číslo jedna. Na vaše otázky odpovědět nedokážu, ale na jednu přeci ano: pokladní systém pro elektronickou evidenci tržeb budou provádět autorizované firmy a servisní střediska s certifikací.
Program si může udělat kdokoliv doma na koleně. Jenom ten software musí poslat XML a zase ho přijmout a vytisknout na účtenku :-)
Žádná autorizovaná střediska či firmy s nějakým certifikátem nebudou.
Podílím se alespoň na zlidštění EET, když už ne na jejím neschválení, takže o tom vím celkem dost.
Všechny připravované právní předpisy k EET je možné si přečíst na https://apps.odok.cz/kpl-detail?pid=KORN9TEC3YTP
Tak to je sila >:( Cituji:
§ 11 Povolení pro evidování tržby ve zjednodušeném režimu
(4) Byla-li žádost zamítnuta, lze novou žádost podat nejdříve po 60 dnech ode dne oznámení o nabytí právní moci zamítavého rozhodnutí. V této nové žádosti je poplatník povinen uvést jiné důvody než ty, které již obsahovala žádost původní, jinak bude nová žádost odložena. O odložení žádosti musí být žadatel vyrozuměn.
§ 25 Informační povinnost poplatníka
1. a) ... Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“, eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu
§ 28 Přestupky
(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že závažným způsobem úmyslně ztíží nebo zmaří evidenci tržeb.
(2) Za přestupek podle odstavce 1 lze uložit pokutu do 500 000 Kč.
Takze kdyz nekomu chcipne ta pokladna nebo nepujde padajici vesnicka wifina nebo si treba zlomi nohu a bude muset byt v nemocnici, dostane pokutu pul mega (protoze vyse zavisi jen na nalade urednika).
Četl jsem právě článek, ve kterém se píše, cituji: "Požadavky zákona splňují jen pokladny, které mají certifikaci Ministerstva financí. Stejně tak se úpravami a opravami pokladen mohou zabývat pouze autorizovaná servisní střediska. Na servisní střediska jsou zákonem kladeny poměrně přísné nároky, například je oprávněno provádět servis pokladen pouze prostřednictvím bezúhonných servisních techniků."
Zde je zdroj: http://www.registracni-pokladna.cz/item/jak-fiskalni-pokladna-funguje
Ale podle všeho je to tedy starý článek, ještě z dob, kdy to měly být registrační pokladny s fiskální pamětí, ale nyní se tomu říká elektronické evidence tržeb. Je to tak? Moc tomu nerozumím, není to úplně to samé a jen se to jinak jmenuje?
V tom také žádný problém není, až bude někdy dostupná specifikace a testovací rozhraní. Věřím že na programátorských fórech se pak objeví plno příkladů. Jenže tohle nestačí. Musíte celou detailní komunikaci 10 let archivovat, pro případ napadení ze strany úřadu že jste něco "zatajili" (zajímavé čtení zde: http://ekonomicky-denik.cz/kauza-raptor-je-ukazkou-sikany-ze-strany-financnich-uradu/ ).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 5. 2015 15:36
Ahoj všem. Potřeboval bych poradit. Je to v posledních měsících celkem žhavé téma, tak jsem se chtěl poradit ještě s někým jiným než s kámošema v hospodě. Asi většina z vás už zaregistrovala, že se čím dál více diskutuje a řeší EEV, tedy elektronická evidence tržeb - pro ty, co nejsou úplně v obraze, se dá mluvit také o registračních pokladnách či o pokladnách s fiskální pamětí. Můj názor je, že to dříve či později přijde. Ať je Babiš jakej chce, zrovna s tímto s ním plně souhlasím. Ano, hned mě budou kamenovat živnostníci a drobní podnikatelé, počítám s tím. Ale nepíšu sem kvůli názoru, zda je to dobře nebo ne. Vím prostě, že to přijde, stejně jako už v mnoha zemích EU, a chci na to být jako majitel restaurace zodpovědně připravený. Máme pokladní systém včetně skladového hospodářství a dalších softwarových vymožeností. Je to už ale takový praděda, kterého nechávám dožít. Brzy mu bude konec, takže se už pomalu zamýšlím nad velkým upgradem.
A zde konečně přichází na řadu můj dotaz:
Jaký zvolit pokladní software?
Ví někdo, jak to vlastně s těmi pokladními systémy bude?
Mohu už nyní vybírat software podle toho, zda bude odpovídat zákonu o EEV? Jak se to dozvím?
Dále jsem poslední dobou zaregistroval, že jsou i pokladní systém pro tablety s Androidem? Co si o tom myslíte?
Je tu někdo, kdo o problematice EEV ví a může poradit?
Za jakékoliv příspěvky budu moc rád. Předem díky.