Dobrý den, děkuji za rychlou reakci.
Casove bych mohla pracovat asi 3 hodiny denne. Muj obor je projektovani pozemnich staveb (kresleni v CAD). Ale skloubit projektovani s peci o deti je narocne. Deti spi asi 2 hodiny, jen se ponorit opet do projektu, co kde jak udelat, vybalit všechny podklady, tak uz se pomalu deti budi a s nimi se soustředit na praci opravdu neda......Navic projekt stale tlacite pred sebou a pri praci 2, 3 hodiny denne se s tim zabyvate strasne dlouho. Takze jsem hledala asi nejakou mene narocnou praci, kterou je mozno kdykoliv zacit a zkoncit podle aktualnich moznosti. Premyslela jsem o vyrobe nejakych vyrobku, nebo projektovat nejake mensi typove veci, ale jake?
No zkratka univerzalni rada opravdu asi neni, budu se muset lepe zamyslet co podniknu, ale kdybyste prece jen pro me meli nejaky tip ci smer cim se zabyvat byla bych moc rada. Prece jen chci cas vyuzit efektivne a venovat se necemu co nema smysl, nebo vyrabet neco co se neproda to asi opravdu nema cenu...
Dekuji za kazdou dobrou radu :-)
Zdravi Lucie
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 7. 2015 11:12
Ahoj, zajimaly by mne obory podnikani, kterymi se da z domova přivydělat? Máte někdo tip? Jsem na mateřské a potřebovala bych přivýdělek. Postupne i práci na plný úvazek z domova.
Díky za tip a zkušenosti!
Lucie