Instalace hromosvodu

• (neregistrovaný)

10. 8. 2015 13:52

Dobrý den, chtěl bych se zeptat , jsem vyučený elektrikář slaboproud, mám praxi tak 10let mám platnou vyhlášku s paragrafem 6. Ale už uvažuju že bych v něčem podnikal , například instalace hromosvodu . Akorát nejsem si jistý něco takového zkusit , musel bych si udělat paragraf 7 a 8 . Nebo mě napadlo jako revizní technik , ale jo to bych se musel hodně učit. Akorát ten revizní technik je dost riskatní co se týče zodpovědnosti, a asi na tomhle nezbohatnu :) Nějaký tip by jste neměli co tak rozjet ? :) díky

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 8. 2015 19:53

yourmarketing.cz

Práce Vás musí především bavit. Musíte v ní vidět smysl. Jinak ji dříve či později položíte.

Zaměřte se především na místo, kde hodláte působit. Jaký je tam trh? Je poptávka po Vašich službách dostatečná? Je v tomto místě velká konkurence? Co můžete nabídnout zákazníkům navíc oproti již zavedeným firmám? V čem bude Vaše přidaná hodnota? Tedy konkurenční výhoda? Je potřeba vše pořádně zanalyzovat. Vždy se dá najít mnoho zajímavých informací, které Vám mohou otevřít oči, najít cesty, které mnoho lidí na první pohled nevidí. Celý start v podnikání se dá tak radikálně ulehčit.

Mnoho lidí se do podnikání vrhá velice nerozvážně. Přijdou zbytečně o hromadu času, nervů i peněz. Ale v každém oboru jsou cesty k úspěchu. Pokud je najdete, tak můžete vybudovat úspěšnou firmu v relativně krátkém čase. Chce to je vzít za ten správný konec  ;)

• 11. 8. 2015 12:59

Petr Šinagl - AAC&S (neregistrovaný)

Peníze bez učení, zodpovědnosti a nenadřít se u toho?
      Budete muset zkusit politiku  :D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).