Otevření nové pivnice

  • (neregistrovaný)

    14. 8. 2015 9:41

    Dobry den,

    rad bych otevrel ve svem vlastnim dome malou pivnici. Jednalo by se o skutecne drobny podnik pro par hostu s malou zahradkou venku, klientelu by tvorili predevsim mistni lide, mozna kolemjedouci cyklisti. Nehodlam podavat jidlo, pouze alko a nealko napoje, maximalne nejakou pochutinu k pivu. Trzby by byly minimalni, je to spis srdcovka nez byznys. Nejsem platce DPH a ani se jim nechci stat. Existuje nekde na internetu nejaka sumarizace norem a pozadavku prave pro takovy typ pohostinstvi? Je mozne se nejakym zpusobem vyhnout planovanym zasahum do svobod podnikatelu - zakaz koureni, EET apod.?

    Dekuji za rady,
    Honza

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 8. 2015 13:15

      Jan (neregistrovaný)

      PROBOHA!

      precti si:

      České gastronomii úplně ze všeho nejvíc chybí smysluplná regulace, řád, pravidla. Jdete po Praze a každá druhá díra do baráku je hospoda. Je to normální, že v téhle malé ulici jsou čtyři restaurace, dvě večerky a za rohem další? Všichni jakoby podnikají a perou se o stále se zmenšující žvanec. Lidi nejsou ochotní utratit víc, a tak se logicky dělají všelijaká kouzla, aby přišli…
      Čtěte více na: http://dieta.vitalia.cz/clanky/zdenek-pohlreich-chovame-se-jak-ozrali-milionari/#ixzz3imr7Tp5W
      Za sebe: zadne vyhybani se regulacim, stejny metr vsem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).