Tak myslím si, že musíš mít nějakou kuchyňskou linku, ostrý nůž na rozřezávání těch housek, taky bys měl mít kde levně kupovat čerstvé suroviny, tak to budeš nějak balit - kup si takovou tu průhlednou strečovou fólii. Taky bys tam měl dát nějaký štítek -výrobce,složení, alergeny, ean kód - to si musíš vyřídit, ale nevím kde. Hlavně tam nedávej moc velká rajčata, já mám třeba rád, když je rajčete jenom tenký plátek, ne 1 cm tlustý kus, taky hodně lidí nemá rádo obyčejnou cibuli,dej tam červenou, je jemnější. A hlavně si dej nějaké prachy bokem, kdyby přišla hygiena, ať je můžeš obdarovat, aby ti něco nenašli. Na zbytek věcí určitě přijdeš sám.
Přeji ti hodně úspěchů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 9. 2015 1:32
Dobrý den,
Zajímalo by mě, jaké podmínky musím splnit k tomu, abych mohl vyrábět domácí sandwiche. Nejednalo by se o velké kapacity, spíše nárazově.
Lze těchto podmínek docílit v bytových prostorách?
Děkuji za odpověď