Výroba domácích sandwichů

  • (neregistrovaný)

    3. 9. 2015 1:32

    Dobrý den,

    Zajímalo by mě, jaké podmínky musím splnit k tomu, abych mohl vyrábět domácí sandwiche. Nejednalo by se o velké kapacity, spíše nárazově.

    Lze těchto podmínek docílit v bytových prostorách?

    Děkuji za odpověď

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 9. 2015 15:05

      tomík (neregistrovaný)

      Tak myslím si, že musíš mít nějakou kuchyňskou linku, ostrý nůž na rozřezávání těch housek, taky bys měl mít kde levně kupovat čerstvé suroviny, tak to budeš nějak balit - kup si takovou tu průhlednou strečovou fólii. Taky bys tam měl dát nějaký štítek -výrobce,složení, alergeny, ean kód - to si musíš vyřídit, ale nevím kde. Hlavně tam nedávej moc velká rajčata, já mám třeba rád, když je rajčete jenom tenký plátek, ne 1 cm tlustý kus, taky hodně lidí nemá rádo obyčejnou cibuli,dej tam červenou, je jemnější. A hlavně si dej nějaké prachy bokem, kdyby přišla hygiena, ať je můžeš obdarovat, aby ti něco nenašli. Na zbytek věcí určitě přijdeš sám.

      Přeji ti hodně úspěchů.

    • 5. 9. 2015 4:30

      ivzez

      Podle mne bude nejnáročnější (a nejdražší) splnit podmínky hygieny.
      Proto bych doporučila začít právě u ní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).