Pokud budu upřímná, tak ten dotaz sem asi nepatří... ale vůbec netuším, kde to mám hledat. Týká se to psů... :-[ Jedná se o pojmy ohledně krytí psa: "věkové omezení 18 měsíců až neomezeně" a "minimální věk 18 měsíců až neomezeně" ... Myslela jsem, že by se mohlo jednat stejné vymezení pojmů jako je tomu u lidí... Pokud na to nelze odpovědět, i tak děkuji za snahu a omlouvám se.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
15. 10. 2010 8:32
Dobrý den, moc prosím o odpověď. Snažila jsem se to najít v zákonu, ale nějak se mi stále nedaří... :( Ráda bych se zeptala na vymezení pojmu. Pokud je v nějakých pravidlech či stanovách apod. uveden pojem Minimální věk 18 měsíců až neomezeně a pojem Věkové omezení 18 měsíců až neomezeně. Je to chápáno tak, že "věk 18 měsíců" začíná 1. dnem po dosažení věku 17ti měsíců? Tedy pokud dotyčný dosáhl 1.1. 17ti měsíců, osmnáctý měsíc začíná dnem následujícím, tedy 2.1.? Moc prosím o odpověď, případně odkaz na článek v zákonu, kde si toto mohu vyhledat. Moc děkuji!!!!!!!!!!!!