Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
19. 7. 2006 18:49
Nevím si rady jak mám postupovat při vzniku škody ke které došlo při pracovní cestě zaměstnance(došlo k poškození pachty návěsu,oprava stála 6.000,-Kč,zaměstnanec doložil fotky).S tímto zaměstnancem byl zrušen PP dle § 53 ods.1 písm.b) pro hrubé porušení pracovní kázně(z důvodu že zaměstnanec opustil svěřené vozidlo i s nákladem a odjel domů,přičemž ze svěřené pl.karty cestou domů neoprávněně vybral hotovost).Základní čistá mzda mu byla vyplacena,částečně i zahraniční diety.Zbývá mu zde ještě doplatek diet,který je 7.971,-Kč.Musíme mu vyplatit celý doplatek diet,nebo můžeme zaplatit jen 1.971,-Kč?Jak mu máme vzniklou škodu vyúčtovat?Nikdy jsem toto ještě nemusela řešit,vždy došlo mezi firmou a zaměstnancem k dohodě.Tady je dohoda nemožná.Děkuji všem.