Vámi uvedená společnost 3K http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=45797684&OBCHJM=&OBCHJMATD=0&ROLES=P&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=2&PODLE=subjekt&IDICO=5631b7b336bfaa1534&HISTORIE=0 na to má platnou živnost a vyrábí to v rámci oboru živnosti volné - Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků.
Ještě bych chtěl podotknout, že z mé strany by se nejednalo o "výrobu chemických látek a chemických směsí" , jednalo by se pouze v tomto případě o výrobu kosmetických přípravků.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 12. 2015 12:00
Dobrý den,
chtěl bych se tímto dotazem na Vás obrátit a sdělit Vám dotaz, který bych si rád ujasnil.
Jedná se o výrobu vlastních produktů, z vlastních receptů, které budou mít za účinek chladivý a "léčivý" účinek. Jedná se o příměsy z technického konopí (jako základ) + příměsy bylinek dalších odrůd (např. máta apod.). Jedná se převážně o masti, které pomáhájí při sportovní aktivitě - úleva svalového napětí, zmírňování otoků při úrazech, lepší prokrvování svalových částí těla...
A zajímalo by mě na koho se mám obrátit abych tento projekt mohl mít plně legálně a nemusel se bát nějakého porušení.
Jedná se o to, že já nebudu vyrábět kosmetické ani léčivé přípravky/výrobky ale pouze podpůrné výrobky pro lepší regeneraci po sportovní aktivitě.
Mockrát děkuji
Ještě jednou děkuji a přeji příjemný den