Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 7. 2006 13:57
Dobrý den. Objednal jsem si na sklad určité zboží. Zboží nedošlo v množství deklarovaném v dod. listě. Ihned jsem písemě uplatnil u dodavatele reklamaci ... již měsíc nemám reklamaci vyřízenou i když mi dodavatel potvrdil přijetí reklamace. Poradí mi prosím někdo, co mám dělat? Předem dík, Milan.
Mám ještě jednu "špekovku". Jak mám postupovat v případě reklamace poškozeného zboží spediční službou? Sped. mi dodala zabalené zboží (vizuálně nepoškozené), ale při vyjmutí s ochr. obalu u bylo zboží nepoužitelné. Více jak měsíc řeším tuto reklamaci se sped. službou, opět bez žádného závěru. Sped. potvrdila také převzetí reklamace k vyřízení. V tomto případě se jedná o skrytou závadu. Předem děkuji za Vaši radu, Milan.