Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 2. 2016 12:14
Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, aká je najjednoduchšia cesta získať oprávnenie na otvorenie gastronomického podniku. Konkrétne sa jedná o výdaj teplého pokrmu zo "stánku", čiže bez konzumácie v našich priestoroch. Stačí k tomu rekvalifikačný kurz "Příprava teplých pokrmu" alebo treba celkovú kvalifikačnú skúšku kuchár-čašník (tj. Příprava teplých pokrmů, Příprava pokrmů studené kuchyně a Příprava minutek).