Prodej na stánku-uzenina

  • (neregistrovaný)

    27. 10. 2010 9:07

    Dobrý den,chtěla bych se informovat o prodeji na stánku. Pokud bych si chtěla otevřít stánek s klobáskami, uzeninou, sádlem co bych k tomu potřebovala? Budu potřebovat chladící box,(když se různé druhy klobás mohou uchovávat do 20 stupňů?) když bych to prodávala na poutích a různých akcích?Jednalo by se jen o stánkový prodej nepravidelný.Potřebuji k tomu živnost?a co se týká hygienických předpisů,na co bych si měla dát pozor?můžete mi poradit?Díky za odpověď

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 10. 2010 10:55

      Rop

      Začnu tou živností: i když nepravidelný tak by to živnostenský list chtělo

      Ad hygiena: doporučuji přímo si dojít na hygienickou stanici a tam vše vyzvědět (ono toho je poměrně dost).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).