Dotaz k tvorbě stránek na FB

• (neregistrovaný)

20. 11. 2010 17:51

Dobrý den,

velice se mi líbí Váš seriál o vytváření stránek na Facebooku. V blízké budoucnosti plánuji vytvořit stránky, které budou mít obsah viditelný pouze pro fanoušky. Koncept bude podobný jako u stránek, kde uživatele nejdříve vyzvou ke stisknutí tlačítka "to se mi líbí", popřípadě ještě k přidání odkazu na svou zeď, a až po splnění těchto kroků se zobrazí příslušný obsah. Dá se toto někde nastavit v menu mých stránek, nebo se to musí ručně naprogramovat?

Děkuji předem za odpověď, s pozdravem

Vladimír Pecka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 11. 2010 9:07

mhovorka (neregistrovaný)

> uživatele nejdříve vyzvou ke stisknutí tlačítka "to se mi líbí", popřípadě ještě k přidání odkazu na svou zeď, a až po splnění těchto kroků se zobrazí příslušný obsah.

U informací na Zdi to primárně bohužel nelze. V úpravě stránek si můžete nastavit, že buď je stránka viditelná pro omezené uživatele (například podle věku), nebo jen pro správce. Pokud chcete motivovat uživatele k tomu, aby si nejprve zaškrtli možnost "To se mi líbí" a teprve poté se jim zobrazil konkrétní obsah, bude to chtít programátorský zásah. Inspiraci můžete načerpat z FB stránky společnosti iSkySoft.

Zdraví,

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).