> uživatele nejdříve vyzvou ke stisknutí tlačítka "to se mi líbí", popřípadě ještě k přidání odkazu na svou zeď, a až po splnění těchto kroků se zobrazí příslušný obsah.
U informací na Zdi to primárně bohužel nelze. V úpravě stránek si můžete nastavit, že buď je stránka viditelná pro omezené uživatele (například podle věku), nebo jen pro správce. Pokud chcete motivovat uživatele k tomu, aby si nejprve zaškrtli možnost "To se mi líbí" a teprve poté se jim zobrazil konkrétní obsah, bude to chtít programátorský zásah. Inspiraci můžete načerpat z FB stránky společnosti iSkySoft.
Zdraví,
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 11. 2010 17:51
Dobrý den,
velice se mi líbí Váš seriál o vytváření stránek na Facebooku. V blízké budoucnosti plánuji vytvořit stránky, které budou mít obsah viditelný pouze pro fanoušky. Koncept bude podobný jako u stránek, kde uživatele nejdříve vyzvou ke stisknutí tlačítka "to se mi líbí", popřípadě ještě k přidání odkazu na svou zeď, a až po splnění těchto kroků se zobrazí příslušný obsah. Dá se toto někde nastavit v menu mých stránek, nebo se to musí ručně naprogramovat?
Děkuji předem za odpověď, s pozdravem
Vladimír Pecka