Hlavní navigace

Řemeslná či volná živnost?

  • (neregistrovaný) 2001:718:1e02:----:----:----:----:----

    14. 11. 2017 9:58

    Zdravím,
    mám dotaz ohledně typu živnosti...
    chceme s přáteli vyrábět potravinové produkty, do kterých bychom přidávali čokoládu a u některých těchto produktů by obsah čokolády byl až 45 proent (u ostatních však pouze okolo 15 %). Jedná se tedy o cukrářský výrobek? První druh výrobku s vyšším podílem čokolády by byl do čokolády pouze namočen, do druhého s nižším podílem obsahu čokolády by byla čokoláda pouze přimíchána.
    Pokud se tedy jedná o cukrářský výrobek, jak je to s živností? Na internetu jsem našel pouze info o živnostech pro cukrárnu s výrobnou či cukrárnou bez výrobny, my bychom ovšem neměli cukrárnu ale pouze výrobnu, z které bychom dodávali naše produkty zejména do internetových obchodů...
    Díky a přeji hezký den

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).