Dobrý den,
na uvedené úřady již osobně chodit nemusíte. Pokud Vás ŽÚ přihlásil na ČSSZ a ZP jako OSVČ vedlejší, nemusíte do podání přehledů za uplynulé období platit zálohy. Více: http://www.podnikatel.cz/clanky/uhrada-zaloh-na-zdravotni-pojisteni-v-roce-2010/
Informace k použití automobilu v podnikání najdete v článku: http://www.podnikatel.cz/clanky/automobil-v-podnikani-fyzickych-osob/.
V případě zapůjčeného vozidla si amortizaci uplatnit nemůžete, knihu jízd, případně jinou evidenci, bych doporučovala. Nezapomeňte, že za vozidlo, které je využito k podnikání musí být zaplacena silniční daň. Tu platí vlastník vozidla, případně Vy jeho jménem.
Dagmar Kučerová ;)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 12. 2010 18:04
Dobrý den.
Nevím, jestli mi poradíte, protože mám zřejmě dost elementární dotazy, na jejichž zodpovězení bych si možná měla spíš někoho najmout ;-)
Začínám s podnikáním (internetový obchod). Živnostenské oprávnění už mám cca měsíc, paní na živnostenském úřadě mě rovnou přihlásila do evidence finančního úřadu, na ČSSZ a zdravotní pojišťovně budu hlášená až od 1.1.2011, neboť k tomuto datu bych ráda rozjela svoje podnikání se vším všudy. Z finančního úřadu už mi přišel dopis s přiděleným DIČ.
V podnikání jsem úplný nováček a tak nevím, co a jak. A hodně nerada bych se dostala do situace, kdy z pouhé neznalosti nebo třeba špatně vyplněného formuláře či neuhrazení jakési daně zavčasu by na mě přišel třeba exekutor. Budu tedy ráda, když mi poradíte, co musí každý začínající podnikatel absolvovat. Ještě poznámka: Nevím, jestli to hraje nějakou roli, ale jsem zaměstnanec na HPP v jiné firmě, podnikání se chci věnovat ve svém mimopracovním čase.
Namátkou některé otázky, které mě napadají:
* Co všechno teď musím tzv. oběhat, vyřídit a zařídit? Osobní návštěva FÚ, ČSSZ, zdravotní pojišťovny? V jakém pořadí? (Aby mě neposílali "od čerta k ďáblu" ;-) )
* Pokud potřebuji k podnikání cestovat osobním vozem, který ale není v mém osobním vlastnictví, mohu si náklady na provoz vozidla (PHM, amortizace) dát tzv. do nákladů? Musím vést knihu jízd?
Předem děkuji za Váš čas a za odpověď.
Barbora Michálková