Re: JIŽ 3 STEJNÁ reklamace foťáku- neuzn
Upřesněte, co znamená neuznaní reklamace. Reklamujete-li stejnou vadu potřetí, máte nárok na okamžitou výměnu věci nebo odstoupení od smlouvy. Pokud to ale prodejce vyřeší tak, že tu třetí reklamaci neuzná např. ve smyslu tvrzení, že jste si závadu způsobila sama, nezbývá než se soudit, opatřit znalecké posudky...
Jinak Glóbus je Glóbus - čekám, co mi odpoví ČOI na mou stížnost :-((
Re: JIŽ 3 STEJNÁ reklamace foťáku- neuzn
Dobry den.mam podobny problem.Jiz potreti jsem reklamoval mobilni telefon Samsung S8300 zakoupeny ve firme Setos Kolín.Vzdy se jednalo o stejnou zavadu.Prvni dve reklamace byli vyrizeni kladne,kdy v servisnim protokolu pisou ze vymenili soucastku,v obou pripadech tu samou.Protokoly mam schovane.Pri techto dvou opravach zmizela veskera ma data ulozena v telefonu,coz jsem chapal kdyz jej opravovali.Treti reklamace jako pozadavek odstoupeni od smlouvy,kvuli stejne zavade, ovsem uznana nebyla.V servisni zprave pisou ze zavady mnou uvadene se neprojevily a ze telefon testovali a doporucuji kontrolu sim karty.Co me ovsem zarazi ze opet zmizeli ma data,presto ze je telefon udajne v poradku..ani sluvko o tom ze by delali neco se software.Chci se zeptat jestli je to normalni.Evidentne s telefonem neco neni v poradku,pokud jen netestovali,ale oni pisou ze je ok.Chtel bych se zeptat co mam delat ci jak dal postupovat.
S pozdravem Petr Spál
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 2. 2007 13:32
Zhruba před třema týdny jsme dávali na reklamaci již po třetí - STÁLE STEJNÁ ZÁVADA fotoaparát. Byl koupen v prosinci 2004,ale jelikož byl již 3x vrácen na reklamaci, prodloužila se cca o tři měsíce jeho záruční doba. Z důvodu toho že se jednalo již o třetí a to stále stejnou závadu, žádala jsem o vrácení peněz, což prodavačka v Globusu napsala i do reklamačního protokolu s tím,že foťák byl již potřetí odeslán k výrobci. Včera mi z Globusu volali,že reklamace je NEUZNANÁ a pro foťák se prý můžu u nich zastavit. Jelikož se ale závada opakovala už třikrát,chci peníze vrátit zpátky.
Jsem v právu já? Prosím poraďte.
Děkuji všem.