Re: OT : Spotřební daň z piva
Zuziku, moc děkuju za pobavení! Momentálně nemám žádnou příhodu, kterou bych mohla dát k dobru, tak alespoň přidávám odkaz na skvělé kreslené vtípky Vladimíra Renčína www.rencin.cz - a vybírám jeden výstižný, byť nepracovní:
http://www.rencin.cz/vismo/galerie3.asp?id_org=200014&id_fotopary=1012&p1=51
Re: OT : Spotřební daň z piva
Celý můj život je humoristická příhoda, už od samého početí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 2. 2007 7:01
Jedu do práce. "Lamborgini" nechávám doma, jedu busem. Mám soukromou zastávku u rachoty. Jen přeběhnu cestu, abych si koupila cigára.
U stánku stojí tři muži "skorohoumelesáci", každý v ruce lahváče a krmí se desítkou. Je půl sedmé ráno, mínus 2, je zima jak v eskymácké tělocvičně.
Stánkař mi prodává cigára a z okýnka houkne na ty tři : "Kurňa, chlapi, jak můžete glgat to pivisko v takové zimě ?" Jeden z nich se k němu otočí, nostalgicky pozvedne lahváč a dí : " Však máme rukavice, ty hňupe ".
Tak jsem vyprskla, až mi vyletěl z nosu brouk na lyžích.
Prostě takové poetické ráno....
Toto ótéčko posílám z celého svého srdce Vám všem s přáním, abyste z těch daní nezmagořili.
Heslo dne : Vždy s úsměvem, i s nudlí u nosu ! Zuzik.