OT : Spotřební daň z piva

• (neregistrovaný)

20. 2. 2007 7:01

Jedu do práce. "Lamborgini" nechávám doma, jedu busem. Mám soukromou zastávku u rachoty. Jen přeběhnu cestu, abych si koupila cigára.
    U stánku stojí tři muži "skorohoumelesáci", každý v ruce lahváče a krmí se desítkou. Je půl sedmé ráno, mínus 2, je zima jak v eskymácké tělocvičně.
    Stánkař mi prodává cigára a z okýnka houkne na ty tři : "Kurňa, chlapi, jak můžete glgat to pivisko v takové zimě ?" Jeden z nich se k němu otočí, nostalgicky pozvedne lahváč a dí : " Však máme rukavice, ty hňupe ".
    Tak jsem vyprskla, až mi vyletěl z nosu brouk na lyžích.
    Prostě takové poetické ráno....

Toto ótéčko posílám z celého svého srdce Vám všem s přáním, abyste z těch daní nezmagořili.

Heslo dne : Vždy s úsměvem, i s nudlí u nosu ! Zuzik.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 2. 2007 8:12

Eva M. (neregistrovaný)

Re: OT : Spotřební daň z piva
      Zuziku, moc děkuju za pobavení! Momentálně nemám žádnou příhodu, kterou bych mohla dát k dobru, tak alespoň přidávám odkaz na skvělé kreslené vtípky Vladimíra Renčína www.rencin.cz - a vybírám jeden výstižný, byť nepracovní:
      http://www.rencin.cz/vismo/galerie3.asp?id_org=200014&id_fotopary=1012&p1=51

• 20. 2. 2007 13:40

Jana F. (neregistrovaný)

Krásné, také děkuji, vám oběma :-)))
      Zuzíku ty bys mohla psát humoristické knížky, to je skvělá příhoda :-))). Jana F.

• 20. 2. 2007 13:50

Zuzik (neregistrovaný)

Celý můj život je humoristická příhoda, už od samého početí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).