Re: Jenže my MUSÍME podat přiznání
Jenže vzhledem k tomu, že budeme žádat příští rok o úvěr, bude banka chtít bezdlužnost,a to nám zase FÚ nevydá, pokud nepodáme přiznání. Navíc vlastníci na podání přiznání trvají, ať prý je všechno OK.
Navíc jsem se dočetla, že sice úroky z BÚ nepodléhají dani, ale pokud je nerozúčtováváme vlastníkům (kteří by tak museli zdanit stejně jako musí zdanit příjem z pronájmu), musíme uvést v přiznání, ale je to osvobozené, pokud v následujícím roce použijeme.
Takže znovu prosím, má-li někdo vzor, jak má vypadat příloha k rozvaze u SVJ, moc prosím. Normální příloha mi připadá nepoužitelná, a netuším, co u SVJ musíme do přílohy psát.
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 2. 2007 12:42
Dobrý den, poradí mi prosím někdo, kde bych sehnala vzor přílohy k rozvaze za Společenství vlastníků jednotek? A co tam vlastně máme uvádět, když jediný příjem jsou úroky z BÚ, keré nerozúčtováváme mezi vlastníky, ale převádíme na Fond oprav. Děkuji za každou informaci.