Re: POHODA a zaokrouhlování pohledávek
Globální nastavení - pohledávky - tam je zaokrouhlení - pozor na zaokrouhlení i u DPH. Jinak se tohle stává, pokud změníte globální nastavení a místo, abyste vložila nové záznamy, kopírujete záznamy staré (ty se kopírují s původním nastavením).
Jeste me napada, nemate nastavenou sablonu se zaokrouhlovanim?
Nemáte blbě datum??? Zvlášť, když je to na přelomu roku. Jinak, co se týče toho zaokrouhlování, zkuste telefonickou nebo e-mailovou podporu - pokud to opravdu nekopírujete, netaháte ze šablony a máte dobře Globální nastavení (pozor zaokrouhluje se i DPH), pak fakt nevím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 2. 2007 15:05
Dobrý den,účtujeme v POHODĚ a nějak nevím kde si mám ještě zaškrtnout aby nedocházelo k zaokrouhlení pohledávky....Mám to nastavené v Globálním nastavení a když jsem si tam dávala počáteční stav faktur,tak mi to automaticky zaokrouhlí i když je tam nezaokrouhlovat. Dělám něco špatně???? Díky,Páťa.