Re: Elektronické podání pro finanční úřa
Nevztahuje se na elektronický podpis § 11/3 ZSDP? Podle tohoto ustanovení může zástupce zastupovat současně u jednoho správce daně pouze jeden daňový subjekt, pokud není zástupce daňovým poradcem.
Ale já k elektronickému podpisu ještě nedospěl, tak to berte s rezervou.
Hezký den
P.S.
nevím zda "účetní firma" má být výraz pro FO či PO zpracovávající účetnictví. Pokud by se jednalo o PO, tak je to asi složitější.
No jo, to já zapomněla, že jsem :-))))
No, myslíte podle těch, ve kterých se motám jako nudle v bandě?? Ono je to tak, že jsem si zkoušky udělala proto, abych mohla odkládat a měla víc času, takže se za to spíš stydím, neboť jsem velmi málo vzdělaný poradce a s problémy proháním kolegy :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 2. 2007 15:13
prosím o radu zda můžu jako účetní firma podávat daňová podání na finační úřad pro 8 fyz. osob, kterým přiznání zpracovávám formou elektronického podání se svým el. po dpisem bez nutnosti dodaní písemné formy. Děkuji