Špatně označený druh činnosti přehledy

• (neregistrovaný)

26. 2. 2007 16:43

Zjistila jsem, že mám na přehledech pro OSSZ špatně označený druh činnosti u společníka, který pracuje na HPP - má být 0, ale označuju ho 7. Co teď s tím? Jak napravit?
    Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 26. 2. 2007 16:57

lenka (neregistrovaný)

Re: Špatně označený druh činnosti přehle
      Zavolejte si na OSSZ a porovnejte, pod čím ho mají oni.Pak a hlavně si zkontrolujte v programu jeho osobní kartu, jak ji máte vyplněnou..pokud to budete mít všechno správně vyplněné a pořád vám tam bude házet 7, tak vám nezbyde asi nic jiného,než ten přehled vytisknete (tak třeba mně se to převede do Wordu), tak to opravit ručně...to v tom Wordu lze

• 26. 2. 2007 17:03

Petra (neregistrovaný)

To byla vyloženě moje chyba - špatně zadáno. Mám to jenom OSSZ oznámit nebo musím nějaký opravný přehled? Mám to špatně od začátku - 3 měsíce nazpátek teď jsem to zjistila při kontrole.

• 26. 2. 2007 17:09

lenka (neregistrovaný)

To už si musíte domluvit s OSSZ....ale s největší pravděpodobností budou chtít zaslat opravný přehled....ale v každém případě tam co nejdříve zavolejte a upozorněte je na to..

• 26. 2. 2007 17:22

Anna (neregistrovaný)

******* taky se mi to stalo, ihned při zjištění jsem napsala nové přehledy a s omluvným dopisem zaslala na OSSZ a nic se nedělo.Hlavu vám za to nikdo neutrhne. Hezký den. Anna

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).