Re: Money S3 - chyba v odpočtu záloh
a nejde místo těch otazníku napsat částka zaplacené zálohy? A nebo nebyla záloha zaplacená na více splátek?
Jde o normální zálohovou fa v Kč, zaplacenou jedním bankovním dokladem. Finální fakturu jsme zadávali poprvé chybně (měli jsme špatně nastavené odpočty záloh v Agendě, tj. se nám částka odečítala s mínusem) a tam bych dal ruku do ohně za to, že tam ty otazníky nebyly. Když se teď vracím na předchozí zálohy dat, tak tam ty otazníky jsou stále, takže je to nějaké divné.
Když si zálohu otevřu, vidím ji normálně. Součástí finální fa jsou ještě další zálohy v EUR a ty se zobrazují při odpočtu normálně.
Achjo, jdu zkusit upgrade Money na nejnovější berzi 1.072.
Takže řešení:
Zřejmě došlo k nějaké chybce v databázi, stačilo rozvázat zál. fakturu s bankovním dokladem (pravým tlačítkem na fakturu - Úhrady - Vyjmout), přičemž to 2x zahlásilo nějakou chybu ve smyslu že nemůže najít nějaký doklad. Následně jsem editoval bankovní doklad a znovu jsem vybral že hradí tuto zálohovou fa.
Teď už tam otazníky nejsou.
PS: upgrade na novou verzi nepomohl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 2. 2007 9:14
Dobrý den,
používám Money S3 ve verzi 10.062 a mám problém s odpočtem zálohové faktury na finální faktuře.
Pokud založím novou fakturu, vyberu odběratele, dám Přidat - Odpočet zálohy a vyberu si onu zálohovou fakturu, zobrazí se mi v dialogu červené otazníky, viz: http://www.volny.cz/veitel/money.gif
Nesetkal se s tím prosím někdo? Zálohová faktura je z minulého roku po uzávěrce, ale stejně tak jsou z minulého roku i jiné zálohy, které se zobrazují v pořádku. Nejen že se záloha špatně zobrazuje, ale jsou s ní problémy i následně, kdy nelze finální fakturu vystavit.
Děkuji za všechny reakce,
Petr