Re: platba FÚ z výpočtu SZM
FU vraci dan do 60 dnu od podani danoveho priznani. Dan, ktera vysla vam, je mozno odecist od preplatku, ktera vznikla vasemu manzelovi. Staci vyplnit na posledni strane danoveho priznani - rozdelit castku preplatku na to, co chce manzel vratit a druhou cast, aby financni urad pouzil k uhrade vasi dan.povinnosti.
Dale se domnivam, ze zalohy na dan se pocitaji jen z vaseho danoveho zakladu, ne ze SZM .. ale to nevim urcite.
Re: platba FÚ z výpočtu SZM
To není pravda. Přeplatek vrátí FÚ do 30 dnů od jeho vzniku. Přeplatek v letošním roce vznikne až 3.4.2007 (následující den po termínu pro podání přiznání) bez ohledu na to, kdy jste přiznání podali - viz Zákon o správě daní a poplatků § 64.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 3. 2007 21:00
Dobrý den vychází mi u SZM manželovi vrácení daně do kdy F/ vrací?
Mě doplatek do kdy po podání musím doplatit? dále mi program POHODA vyplivl nově pololetní zálohy na daň které mám na základě SZM platit. Jsem drobný podnikatel proto jsem dělala SZM a teď bych měla platit vyské zálohy? je to tak?