Re: pokladna vydaná a přijatá 1 nebo 2 ř
To tedy asi bylo,protože když jsem já začínala tak jsem číslovala každý měsíc od č. 1 a žádné kontrole to nevadilo a teprve od doby počítačů mám celý rok číslovaný od ledna do prosince a každý program do počítače má příjmové a výdajové doklady zvlášť číslované,tak to jste si asi dala všechno přečíslovávat
Re: pokladna vydaná a přijatá 1 nebo 2 ř
Domnívám se, že to nebylo nutné. Měla jste se zeptat, podle jakého předpisu je to nutné.
Zažil jsem auditorku, která nutila klienta přepisovat knihy jízd vedené na PC do tiskopisů koupených v papírnictví. Auditorku jsem doporučil vyměnit a je klid. :-))
Hezký den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 3. 2007 14:29
před asi pěti lety mi tehdejší auditorka nechala předělat pokladnu
(kterou jsem podědila), a to tak, že musely být všechny pokladní doklady v jedné řadě. přímo dbala na to, aby nebyla vydaná a přijatá pokladna zvlášť. nyní u nového programu je nastavení takové, že se zapisuje zvlášť pokladna vydaná a čísluje se samostatně a zvlášť přijatá a taky se čísluje samostatně.
bylo tedy tehdy nutné tu pokladnu předělávat. nevíte někdo?