Ztráta

• (neregistrovaný)

4. 3. 2007 23:44

Mám vyšší výdaje než příjmy,čili jsem ve ztrátě,nechci riskovat,že přijde případná kontrola z FÚ- raději zaplatím nějakou daň, může mi někdo poradit jak si zvýšit příjmy?Vím jen,že odpisy si uplatňovat nemusím.Vedu DE a jsem plátce DPH.Toho se asi moc vymyslet nedá....co?Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 3. 2007 0:29

Pavel (neregistrovaný)

Re: ztráta
      Jmenovče, aby skoro každý zaplatil nějakou daň, byl vymyšlen minimální základ daně ve výši 112 950 Kč.

Hezký den

• 5. 3. 2007 1:05

Pavel (neregistrovaný)

Ano to je mi jasný,ale mě jde o tu ztrátu a ne o minimální základ daně, pokud je velká ztráta chodí prý FÚ na kontroly.

• 5. 3. 2007 1:15

Jitka_D (neregistrovaný)

Tak spíš příště a jedině prevence, pracovat více a zvýšit příjmy:) Ale jestli máte všechny náklady obhajitelné, a vynaložil jste je oprávněně, tak přeci o nic nejde a případné kontrole určitě zdůvodníte. Takoví necitové to zas nejsou.
      Ale trochu vám teď závidím, já tu hledám po šuplíkách, paragony za propisku za 12,50 , a jiné výdaje už (sobě) ale opravdu nenajdu.

• 5. 3. 2007 11:18

Zdenka (neregistrovaný)

Jestli používáte náhrady za používání osobního automobilu, tak je snižte a vykažte si méně až do nějakého daňového plusu. Nebo vyhoďte doklady bez DPH a tím snížíte ztrátu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).