Re: Jaký ŽL-Kdo poradí
Nevím, co je to hygienický systém. Ale jestli paní Zdena něco nakoupí a prodá to v nezměněném stavu, pak by měla mít ŽL na nákup a prodej. Kdyby dodávka systému byla pouze součástí smluvených služeb, pak by to snad šlo zahrnout do fa za služby - bez specifikace.
Re: Jaký ŽL-Kdo poradí
Ve smlouvě o dílo máme ukotvené,že se tato služba bude dělat ale bude se to fakturovat dle skutecne spotreby...hygienicky system je že pro zákazníka nakupuji mydla,toal,pap,papírové ručníky apod.Takže bych měla si znovu udělat ŽL na nákup a prodej?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 3. 2007 15:02
Prosím o radu,podnikám ve správě a údržbě nemovitostí a nakupuji hygienický systém,který dodávam zákazníkovi a cenu za nákup mu nafakturuji nepřirážím zádné procento na víc.Jaký mám mít ŽL zrušila jsem totiž ŽL na obchodní činnost a teď si nejsem jistá zda jsem neudělala chybu.Děkuji všem za radu.