Re: nájemní sml - BYT
DĚKUJI ZA REAKCI A POMOC. ...ALE JDE O 1ROK, NENI TO NEPRAKTICKE - NEŽ SE TO ZAREGISTRUJE A ODHLASI....(jSEM VE FAZI PODEPISOVANI SML.)
mAM V POPLATKU ZA SLUŽBY UVEDENE VODNE, ALE NE STOČNE - DIVNÁ VĚC,NE? PRO PRIPAD, ZE UZ SPITE, TAK DOBROU NOC A SLADKE SNY.
Re: nájemní sml - BYT
Z pohledu nájemníka Vás chápu, je to krátká doba vše přehlašovat. Ale z pohledu pronajímatele zase chápu jeho. Moje známá pronajímá byt, dokonce je to dlouhodobý pronájem, ale platí všechny poplatky za nájemníky, to je el., vodu atd. a je to dost problém od nich potom doplatky dostat. Nájem sice platěj, ale el.atd to už se jim nechce i když to evidentně nespotřeboval nikdo jiný.
Zdravím a přeji správné rozhodnutí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 3. 2007 0:22
Není to dotaz daňový, ale snad si někdo najde čas mi poradit. jE NĚKDE DEFINOVÁNO, CO JSOU BĚŽNá ÚDRŽBA? pOKUD MI PRASKNE VODA V BYTĚ - MUSÍM TO OPRAVIT NA VLASTNÍ NÁKLADY (KDYŽ JSEM NÁJEMNÍK)? jE BěŽNÉ NECHAT PŘEPSAT ELEKTROMĚR A PLYNOMĚR NA NáJEMNÍKA? NENÍ STANDARDNÍ ŘEŠENÍ PLATIT ZÁLOHU A VYÚČTOVÁNÍ?