Jak se Vám líbí Servis24 od ČS?

• (neregistrovaný)

12. 3. 2007 11:46

Používáte někdo nový PC program ČS Servis24 namísto Homebanking? Co říkáte na zpoplatnění textových výpisů - 1 ks 15,-Kč? Do účetnictví se dá prý sice použít výpis o transakcích, ale zde není uveden poč.stav ani konečný zůstatek běžného účtu. Tento konečný zůstatek je zobrazen pouze aktuálně a nelze jej ani vytisknout. Pro kontrolu účetnictví s bankou nezbývá nic jiného než si požádat o zpoplatněné výpisy nebo čekat až na konečné měsíční výpisy. Podala jsem technickou poznámku na servis ČS, prý o těch zůstatcích budou uvažovat...Najde se ještě někdo z vás, kdo by je o to požádal o tétéž, čím nás bude víc, tím lépe. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 3. 2007 12:33

Eva M. (neregistrovaný)

Re: Jak se Vám líbí Servis24 od ČS?
      O zobrazení zůstatků na výpisu transakcí je žádám už přes dva roky a marně!!! :-(( A přitom u sporožirových účtů se tam ty zůstatky automaticky zobrazují, ale u běžných účtu ne. Nechápu proč. Pořád se chlubí, že je to banka roku XY, ale aby doprogramovali takovou relativně jednoduchou záležitost jako zobrazování zůstatků, to ne :-((
      Pokud toto čte někdo z České spořitelny, tak ať se nad tím proboha zamyslí zodpovědní lidé! Mně teda v roce 2007 připadá samozřejmé, že na výpisu transakcí vyjede automaticky i zůstatek! Vždyť ten systém ho v sobě stejně má spočítaný, nechceme po něm žádnou funkci navíc. Jen je potřeba doprogramovat, aby se zobrazoval na té sestavě. Achjo :-(((

• 12. 3. 2007 13:12

graver (neregistrovaný)

... a zahrnutí účtů ke kreditním kartám do S24 mi slibují taky už skoro dva roky :-(

• 12. 3. 2007 15:46

Ma (neregistrovaný)

a co říkáte na avizo zahraničních plateb? nevím jestli dělám chybu - ale nenacházím tam var.symbol platby - takže pokud mě pošlou úhradu za několik faktur - tak mi nezbývá, než si nejdříve z účta nachystat v.s. a teprve potom účtovat. Já účtuji na základě výpisu denních obratů - to jde docela dobře, tam je poč. a konečný stav - jen mi tam chybí kolik byl přírůstek a kolik úbytek. Taky se mi nezdá šťastné řešení, že když zadám platbu k připodepsání a jednatel ji podepíše - už na ni nemohu ani nahlédnout - někdy si chci udělat kontrolu, jestli nenatypuji něco 2x, pokud si nevytisknu nepodepsaný příkaz tak už nevidím, co je tam přeedchystáno ...
      děkuji za tuto diskuzi - používala jsem Home banking - s tím jsem byla spokojena.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).