Re: Odhláška zaměstnance OSSZ-prosím mzd
před chvili jsem volala na OSSZ a pani rikala (nevim jetli to byla nase referentka),ze oni si to tam automaticky sami opravuji. K datumu na odhlasce jsem napsala poznamku,ze problem jsem resila tel. dne ... s pani... Myslite ze to tak staci?
Já osobně bych poslala odhlášku znovu se spávným údajem a nahoře křížek OPRAVA.
Nahore mam tedy zaskrnout oprava do ramecku oprava udaju ze dne napsat chybny datum z formulare a datum vyplneni formulare (bod 8) napsat dnesni datum? Prijde mi to takove divne, protoze ja mam na puvodnim formulari chybu v bode 8 (datum vypleni formulare) a nevim,jak tam napsat to spravne datum. Jak poznaji,ze je chyba v bode 8 (datum vyplneni formulare)?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 3. 2007 8:37
Když mám chybu v datu vyplnění odhlášky, mám tam datum přihlášení zaměstnance, formulář odhlášky už mám potvrzený z OSSZ. Opravovali byste tuto chybu? Hrozní nějaké penále když se na chybu přijde?