Re: Daňové přiznání na Finančním úřadu
Na FÚ odevzdáte pouze daňové přiznání,můžete ho klidně poslat poštou doporučeně,abyste nemusel stát frontu v podatelně,na sociálku i na zdravotní pojišťovnu můžete vyúčtováni také poslat,jestli si nejste jistý,že to máte dobře,tak tam jděte osobně a oni vám to na místě zkontrolují a eventuelně opraví,potvrzené od finančního úřadu už je mít nemusíte
ale já bych vzal na zdravko s sebou aspoň podací lístek od přiznání:-)
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak nejlepší bude, když donesu na Fú DP, nechám si ho zkontrolovat a ofotit. Nechám si potvrdit formulář pro zdravotní a sociální pojišťovnu a potom s tím oběhnu i Ty pojišťovny.
Ještě jednou díky moc já myslel, že tam sebou musím nosit všechno, aby mi to mohli zkontrolovat na místě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2007 20:52
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Minulý rok jsem začal podnikat a teď ponesu poprvé daňové přiznání. Vedu DE a nejsem plátcem DPH. Chtěl jsem se zeptat co všechno musím mít sebou? Daňové přiznání, peňěžní deník, všechny daňové doklady, evidenci drobného majetku, evidenci faktur a k ní přicvaknuté faktury.
Mám sebou nosit i papíry pro sociálku a zdravotní pojišťovnu, aby mi je potvrdili?