Re: nemate nekdo zkusenosti-ZFP akademie
btw -jsou to pěkní lumpové, být tebou, mažu od nich co nejrychleji pryč
Re: zkušenost
Asi záleží také na tom, s kým konkrétně se setkáš, protože všechno je jen v lidech.
Má zkušenost je taková, že díky této firmě jsem se konečněl naučil rozumět svým penezům, dozvěděl jsem se jak zefektivnit programy, které v rodině využíváme. Konečně si nepřipadám jako platící ovce. Naopak. Člověk přesně ví jaký bude mít efekt ze svých odložených prostředků tak, aby ho peníze později zabezpečily. Nejvíce si cením toho, že se mám kdykoli na koho obrátit se svým dotazem, nebo žádostí o radu. Vkaždém případě sem se nesetkal stím, že by mě někdo naháněl nebo na mě nějakým způsoubem tlačil. V takovém případě bych na něco podobného nepřistoupil.
>pracovně s nimi přicházím do styku, ale dopředu ty
>lidičky lituju, ženou se do něčeho, o čem většina z nich
>nemá ani páru a pak zase zpětně je lidi nahánějí a
>vyhrožují
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 3. 2007 13:22
Nemate nekdo zkusenosti s spolupraci s firmou ZFP akademie. Smlouva o obchodnim zastoupeni SD2 - tzv. typar, neni zivnostensky list. Jak danit? § 7 nebo §10?