Hlavní navigace

Kontrola PÚ, FO, Pohoda, ústecký kraj

  • (neregistrovaný)

    20. 3. 2007 13:32

    Dobrý den, moc prosím o pomoc někoho zkušeného.
    Začala jsem předloni s účetnictvím v malé firmě a praxe je o to složitější, že se nemám koho zeptat na radu, i když rady z tohoto fóra mi už několikrát velmi pomohly. Nejsem si, ale jistá, že mám vše dobře zaúčtované. Obávám se nějaké chyby, kterou člověk s praxí objeví jedním mrknutím.

    Přebrala jsem účetnictví FO ind. podnikatele od roku 2006. Dostala jsem k dispozici vše v tištěné podobě, protože program měla bývalá paní účetní jiný než já. Pracuji v Pohodě a účto nemám moc velké, jeden zaměstnanec a zhruba 20 - 30 faktur měsíčně.
    Chtěla bych požádat, zda by se našel někdo, kdo by mi pomohl s kontrolou a přípravou podkladů pro daňového poradce. Stačí až v dubnu, protože mám vše odevzdat během května, ale nerada bych předávala podklady s případnými chybami. Mám od něj info co potřebuje, většinu věcí, které musím udělat jsem si našla, ale chtěla bych mít jistotu, že mám složku účetní uzávěrky v pořádku.
    Najde se někdo, s kým bych se mohla domluvit na osobní návštěvě (ústecko) a za eventuelní úplatu by mi účetnictví překontroloval, případně zodpověděl konkrétní dotazy? Dle mého by mi pomohl jeden, dva dny. Loňské účetnictví je v pořádku a také posvěceno daňovým poradcem.
    Předem moc děkuji za ochotu a případnou pomoc.
    Email: janahrzanova@centrum.cz

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).