Ukonční studia 1.2.07

• (neregistrovaný)

26. 3. 2007 17:55

Uplatním dítě ve mzdě za 1 a ještě i za 2/2007. Prosím o potvrzení. Děkuji Jana

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 3. 2007 17:15

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: ukonční studia 1.2.07
      Za leden určitě. Za únor podle toho, jakým způsobem (řádně,vyloučení) bylo studium ukončeno a podle druhu školy(VŠ, střední.)

• 27. 3. 2007 17:32

Jana (neregistrovaný)

Mám doloženo potvrzení z VŠ, že ukončují k 1.2.07 studium.Z toho uvažuji, že řádně ukončil nejednalo se o vyloučení z VŠ. Jana

• 29. 3. 2007 16:44

JiřinaH. (neregistrovaný)

Nejdřív jste ale psala jste,že se jedná o ukončení studia 1.2. Proto jsem se ptala.Kdyby skončilo studium řádně 1.2., byla by studentem ještě v únoru a měsíc po skončení studia to je v březnu.
      Ted píšeteˇněco jiného : že " ukončují k 1.2.".
      Když něco trvá až k prvnímu , netrvá to už prvního. Takže pak by už za únor nebyl studentem. Byl by jím jen tehdy, pokud bylo studium ukončeno řádně v lednu a pak tedy ještě jeden měsíc po ukončení.
      A ještě mě mate ta formulace , že "ukončují ", zpravidla píší potvrzení o tom, že studium bylo řádně ukončeno dne :.

• 30. 3. 2007 16:11

Jana (neregistrovaný)

Byla jsem se ještě podívat na doklad, kde je uvedeno. Dnem 1.2.2007 ukončuji Vám studium na VŠ., takže z toho vyvozuji, že ještě i za únor t.r. mohu uplatnit slevu na dítě. Děkuji za reakci Jana

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).