Re: Přehled
Zde na serveru si můžete stáhnout šablonu:
http://business.center.cz/business/sablony/s3-priznani-k-dani-z-prijmu-fyzickych-osob-typ-B.aspx
přiznání i s přehledy. Na www.sfinance.cz, nebo www.finance.cz, případně www.danovapriznani.cz najdete šablony také, vyberte si:-)
Přiznání a přehled pro zdravotní pojišťovnu si vyplňte, vytiskněte a nejpozději v pondělí odešlete svému FÚ a ZP poštou. Přiznání k dani z příjmů prý lze podat i na jiném FÚ. Na přehled pro OSSZ máte čas do konce dubna.
Buď si seženete daňového poradce, ten Vám dá potvrzení, které musíte odeslat na FÚ do 2.4.2007 a Vy získáte čas do 30.6.2007. Ovšem zároveň ztratíte nemalý peníz:-))
Můžete také požádat svého správce daně o souhlas s pozdějším odevzdáním DP, ovšem nemusí Vám být vyhověno. Dnes jsem četla na jiném fóru diskuzi na Vaše téma, za chvilku přihodím odkat.
Co je na tom tak těžkého? Znáte příjmy, výdaje a tady na serveru si najdete ve formulářích daňové přiznáníí s návazností na ZP a SP. Samo to spočítá, vy akorát vyplníte kolonky o hlavním nebo vedlejším příjmu. Když odešlete 2.4.2007 doporučeně, tak je to v pohodě. Já stihla za týden 5 daňových přiznání a žiju.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2007 21:56
Dobry večer, prosím vas, mam problem. Neodevzdala jsem přehled o samostatné výdělečné činnosti, i když prý mám první rok "osvobozené". Vím, že v pondělí je poslední termín, jenže pracuju v Praze a moje trvalé bydliště je v Moravě:-/...co se mi stane??díky moc, z.