Re: návštěva lékaře
S tímto názorem nesouhlasím. Když ordinuje lékař i mimo mojí pracovní dobu, ale objedná si mě na čas mé pracovní doby, tak proč bych neměla nárok na zaplacení?? Když mi bude potřebovat vzít např. krev, poslat na další vyšetření, k čemu tam budu mimo moji pracovní dobu např. někdy odpoledne, když laboratoř, ostatní lékaři na navazující vyšetření už nebudou ordinovat?? Nebo např. moje zubní lékařka nechce zuby trhat odpoledne, protože kdyby došlo ke komplikacím, co pak se mnou, když mě nebude mít kam odeslat?? Myslím, že by se měl posuzovat případ od případu a také to, že si myslím, že snad nikdo nechodí k lékaři si odsedět pracovní dobu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 4. 2007 11:51
dobrý den, zaměstnávám zaměstnance se ZTP, na hodinovou mzdu na zkrácený úvazek 6 hodin denně. Chci se jen zeptat, když má v měsíci tři návštěvy v pracovní době u lékaře, zda mu tyto hodiny musím proplácet? děkuji Martin