Re: reklamace v okay elektro
Konec dobrý - všechno dobré ? Ve středu jsem zaplatil v OKay televizor s tím, že si pro něj přijedu až v pátek. V pátek mi k autu před prodejnou přivezli televizor - bedna rozbalená, televizor nahoře škrábnutý. Odmítl jsem převzetí s tím, že jsem kupoval nový. Výmluvy že je to výprodej a že jiný už na prodejně nemají jsem neakceptoval. V sobotu mi přivezli firemním autem až do domu k výtahu nový, originálně zabalený TV; zatím funguje.
OT: reklamace v okay elektro
Pravdou je, že než jsem si to pořádně přečetl na tomto serveru a než jsem studoval jednotlivé Graverovy rady, tak mě taky dostali. Při reklamaci mě odbyli, že jsem si z krabice nesloupl nějaký samolepící kód a nenalepil na prodejku, nebo něco tak. Je to již dříve, ale dodnes pěním, jaký jsem byl vůl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 4. 2007 21:08
reklamace v okay elektro je jako přehazování horkého bramboru, nepomůže vám nic jejich arogance nezná hranic, oprávněnou reklamaci podle mne vám zamítnou jako neoprávněnou, a nikdo se s váma nebaví a doslova před váma utíkají. chci jen varovat před nákupem u této pochybné firmy!!!