Re: ELDP - okraje tisku
Díky, už jsem to zvládla v Pohodě.
Ale v tom PDF jsem to fakt nenašla - našla jsem:
Soubor - Nastavení tisku - Papír A4 - Orientace na výšku..... ale nikde jsem nenašla posunování okrajů o určitý počet mm.
Tak snad jen kdybyste chtěl poradit někomu ještě "chytřejšímu a šikovnějšímu" než jsem já a kdo nemá Pohodu....
Ještě jednou díky Hanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 4. 2007 15:34
Dobrý den, mořím se tady s ELDP.
Mám program Pohoda. Takže mám dvě volby - tisk z něj nebo tisk ze stránek PSSZ.
Ovšem o obou případech mám špatné okraje tisku. Víc by mi vyhovoval tisk z PSSZ (mám jen 4 - tak to klidně opíšu). Pokud vytisknu druhou sránku z PSSZ, tak mi nesedí okraje resp. potřebovala bych, aby ta tiskárna tiskla asi o 0,5 cm níž a nejsem schopná to nastavit - nevím jestli se to nastavuje někde v tom programu nebo v PC. Stroj nemám, tak to nějak vyřešit musím. Děkuji moc za rady. Hanka
Z Pohody by potřeboval tisk o 0,5 cm dolů a 0,3 doprava. Tak to asi bude špatným nastavením tiskárny - hledala jsem v ovládacích panelech- tiskárny- ale nikde jsem nenašla posun okrajů jako má např. Word.