Re: Dodavatel převádí odpovědnost na mě.
Pokud jste si zcela jistý,že je pravda na vaší straně,můžete se obrátit na soud,pokud ale přeci jen si moc jistý nejste,tak byste prosoudil boty a nic nevysoudil,takže se asi musíte opravdu domluvit a najít nejjednodušší způsob opravy,třeba bazén znovu potáhnout,ale asi to budete muset opravdu zaplatit znovu sám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 4. 2007 17:29
Čtyři roky zpět jsem si nechal zhotovit bazén. O dva roky později se začali projevovat problémy se stěnami, ze kterých se odlupovala barva. Dodavatel bazénu reklamaci příjmul a poslal své pracovníky k opravě, ti však nemohli provést opravu, protože pod bazénem byla spodní voda. Byl jsem upozorněn ze strany dodavatele bazénu, že osoba, která bazén zabudovala nedodržela technologický postup. Reklamoval jsem proto práci u druhého dodavatele, který bazén zabudoval, ale ten odmítá jakoukoli odpovědnost, dokonce mě obviňuje, že za vše mohu já, ale to odmítám, protože já jsem pouze poskytl peníze a CHCI využívat bazén. Po čase se začal problémoví dodavatel domlouvat s výrobcem a nakonec musím já platit veškeré náklady spojené s vyzvednutím bazénu, vybudování drenáží proti spodní vodě, atd., protože se tak oba dodavatelé dohodli...poraďte mi prosím někdo, zda je mou povinností platit když už jsem jednou platil, jak se mohu bránit proti placení a jak mohu upozornit na nekulturní chování jednoho z dodavatelů, když nemám důkazi???
Děkuji moc...