Re: OT Práce v kovovýrobě
Můžete se obrátit na inspektorát práce,na hygienickou stanici,ale taky jste nemusela pracovní smloüvu podepisovat a bohužel má pravdu v tom,že když se vám to nelíbí,že můžete jít,neuvědomuje si,že úspěchy mu dělají zaměstnaci,a spoléhá na to,že si práci jinde najdete těžko.Někdy jsou ty problémy oboustranné a ta sociální jistota bohužel není.Moc jsem vám nepomohla,ale vězte,že nejste sama,kdo na zaměstnavatele nadává a nic nezmůže
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 4. 2007 8:49
Pracuji v kovovýrobě.Poměrně dost fyzicky těžká práce,je to zároveň lakovna,je tam i dost chemie.Nemáme žádný rizikový příplatek,když k nám přijdou měřit prašnost,hodně se před tím uklízí,v provozu se "jede" jen jedna barva,což se samozřejmě normálně nedělá.
Ženám platí 59 kč/hod,mužům 78kč/hod.Nelíbí se nám to,lidé dost odchází.Ženy dělají často mužskou práci za zmíněné peníze.U zam.se nelze ničeho dovolat,když se nám to nelíbí,můžeme jít.Neříkám,že nepřeju schopným,ale tohle mi připadá spíš jako vykořistování.Jsem tam již 7 let,jsem sluch.postižená a mám problém sehnat práci a tak přesto,že mám maturitu makám za tohle.Má právo zam.s námi takto jednat?