Prosím POMOC - MZDY

• (neregistrovaný)

11. 4. 2007 7:14

Prosím, používám na mzdy program Účto 2007, výplaty jsem udělala včetně přehledů na ZP a OSSZ, včetně příkazu k úhradě a hlavně včetně zákonného pojištění zaměstnanců, proto jsem také musela měsíc březen ihned zálohovat. Nyní jsem zjistila jednu chybu u jednoho zaměstnance a chtěla bych to opravit. Dá se to? Musím pracovat v archivu? zapomněla jsem mu do výplaty dát odměnu. Jde mi hlavně o to, jestli můžu přepočítat mzdy, které jsou již v archivu a jak? Jestli někdo ví, budu moc ráda za radu. Děkuju

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 4. 2007 7:27

Hana (neregistrovaný)

Re: Prosím POMOC - MZDY
      Také mám účto2007 opravit to všechno v archivu jde, ale musela by jste udělat všecno znova výkazy pro SP a ZP a zákonného pojištění a rozdíly doplatit jak na soc., zdrav. pojištění, zák.pojištění a daň.Pokud jste odvody ještě nedělala tak to odvést jak to vyjde po opravě.Opravíte správně v archivu přidáte tu odměnu. Do období si dáte měsíc od 1.3.2007-31.3.2007,a znova všechno uděláte.

• 11. 4. 2007 7:59

Marcela (neregistrovaný)

>>Prosím, používám na mzdy program Účto 2007, výplaty
      >>jsem udělala včetně přehledů na ZP a OSSZ, včetně
      >>příkazu k úhradě a hlavně včetně zákonného pojištění
      >>zaměstnanců, proto jsem také musela měsíc březen
      >>ihned
      >>zálohovat. Nyní jsem zjistila jednu chybu u jednoho
      >>zaměstnance a chtěla bych to opravit. Dá se to? Musím
      >>pracovat v archivu? zapomněla jsem mu do výplaty dát
      >>odměnu.
      >>Jde mi hlavně o to, jestli můžu přepočítat mzdy,
      >>které
      >>jsou již v archivu a jak? Jestli někdo ví, budu moc
      >>ráda za radu. Děkuju
      >Také mám účto2007 opravit to všechno v archivu jde,
      >ale musela by jste udělat všecno znova výkazy pro SP a
      >ZP a zákonného pojištění a rozdíly doplatit jak na
      >soc., zdrav. pojištění, zák.pojištění a daň.Pokud jste
      >odvody ještě nedělala tak to odvést jak to vyjde po
      >opravě.Opravíte správně v archivu přidáte tu odměnu. Do
      >období si dáte měsíc od 1.3.2007-31.3.2007,a znova

Hani, děkuju moc, právě že jsem zatím ještě nic nezaplatila, ani výplaty ani odvody na zdrávky a socku, takže to jen předělám. Nejvíc mám strach z toho zákonného pojištění. Takže říkáte jít do archivu , předělat toho dotyčného výplatnici, vytisknout přepočítaný přehled na jeho zdravku, nový přehled na socku ....jdu na to , děkuju moc za radu.
      >všechno uděláte.

• 11. 4. 2007 8:02

Marcela (neregistrovaný)

Ještě prosím!!! vůbec nevím kde mám zadat to období - nikde mi to nenabízí vyplnit období.....

• 12. 4. 2007 7:51

Hana (neregistrovaný)

ještě jednou pokud jste to již převedla do archivu tak musíte všechno dělat z archivu. I u tiskových sestav když odkliknete tiskové sestavy, všichni objeví se Vám úplně nahoře období a to si přispůsobíte např. od l.3.2007-31.3.2007. a mělo by to jít.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).