Re: exekuce - chybný výpočet
Začněte částku strhávat správně,na exekuci vám na kontrolu nikdo nepřijde a když,tak by mohl chtít ten rozdíl zaplatit po účetní,možná,že by bylo dobrý se s ním spojit a vysvětlit mu to.
Důležité je,že strháváte aspoň něco a abyste si byla opravdu jistá správnou částkou,tak exekutora písemně požádejte o výši exekuce a on je povinnen vám to spočítat,pak budete mít jistotu,že částka je správná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 4. 2007 14:52
Převzala jsem mzdovou agendu po bývalém zaměstnanci. Nyní jsem zjistila, že chybně od listopadu 2006 počítala exekuci našemu pracovníkovi. Jedná se výživné a náklady soudního řízení. Srážela méně, než bylo možné. Potom tento pracovník marodil a ona nepožádala OSSZ o provádění exekuce. V lednu opět pracovník nastoupil do práce, ale i já jsem pokračovala v chybném výpočtu exekuce. Lze mu nyní dodatečně strhnout zbylé částky, které strženy nebyly, ale mohly?
děkuji