DPH pozde odvedeno

• (neregistrovaný)

13. 4. 2007 12:38

Mame smlouvu za sluzby za ctvrtleti,ze budeme vystavovat fakturu predem, tj. DPH by melo byt odvedeno v lednu,dubnu,cervenci,rijnu.
    Za rok 2006 jsem nedostala podklady k fakturaci vcas,takze DPH je v unoru,kvetnu, srpnu a rijnu. Co s tim? Majitel spol o tom vi,ale mam strach,ze kdyz prijde kontrola z FU,vymeri penale popr. pokutu za neplneni nepeneznich povinnosti,ze to bude po me majitel spol. vymahat. Mam nejakou sanci se vubec branit? Majitel spol. mi nepodepise zadny papir,ze o tomto vi.
    Napsala jsem mu email,ze by bylo vhodne udelat na ty 3.ctvrtleti dodatek ke smlouve,ze se bude fakturovat ve 2. mesici ctvrtleti a tim by vse bylo O.K. On mi ustne odpovedel,ze toto bude resit az prijde kontrola, to uz ale bude pozde :-(

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 4. 2007 12:50

zoufala (neregistrovaný)

Re: DPH pozde odvedeno
      navic jsem na fakturach podepsana jako vystavil,tak to uz mam asi smulu ze? S tim uz nic nenadelam :-(

• 13. 4. 2007 15:43

Jana (neregistrovaný)

a nešlo by to posílat jako zálohové a teprve při vyúčtování jim DPH počítat?

• 13. 4. 2007 15:50

Jana (neregistrovaný)

>>>Mame smlouvu za sluzby za ctvrtleti,ze budeme
      >>>vystavovat fakturu predem, tj. DPH by melo byt
      >>>odvedeno v
      >>>lednu,dubnu,cervenci,rijnu.
      >>>Za rok 2006 jsem nedostala podklady k fakturaci
      >>>vcas,takze DPH je v unoru,kvetnu, srpnu a rijnu. Co s
      >>>tim?
      >>>Majitel spol o tom vi,ale mam strach,ze kdyz prijde
      >>>kontrola z FU,vymeri penale popr. pokutu za neplneni
      >>>nepeneznich povinnosti,ze to bude po me majitel spol.
      >>>vymahat. Mam nejakou sanci se vubec branit? Majitel
      >>>spol.
      >>>mi nepodepise zadny papir,ze o tomto vi.
      >>>Napsala jsem mu email,ze by bylo vhodne udelat na ty
      >>>3.ctvrtleti dodatek ke smlouve,ze se bude fakturovat
      >>>ve
      >>>2. mesici ctvrtleti a tim by vse bylo O.K. On mi
      >>>ustne
      >>>odpovedel,ze toto bude resit az prijde kontrola, to
      >>>uz
      >>>ale bude pozde :-(
      >>
      >>navic jsem na fakturach podepsana jako vystavil,tak
      >>to
      >>uz mam asi smulu ze? S tim uz nic nenadelam :-(
      >a nešlo by to posílat jako zálohové a teprve při
      >vyúčtování jim DPH počítat?Tak se neděste,možná,že kontrola k vám ani nedorazí,vím,že člověk má špatný pocit,ale řekněte si,že možná o dalších chybách nevíte,a svět se nezboří a pak ať si to majitel vyřeší,udělejte si poznámku na fakturu a podívejte se z okna,jak krásně svítí sluníčko

• 13. 4. 2007 16:02

zoufala (neregistrovaný)

Venku je opravdu krasne. Problem by nebyl,kdyby bylo DPH ten prvni mesic ctvrtleti. On si to majitel urcite vyresi,me desi,ze by po me mohl chtit pripadne penale. Aspon ze uz je patek, i kdyz 13 :-)

• 13. 4. 2007 16:25

Jana (neregistrovaný)

Podle mě,ale stejně správně nemůžete fakturovat dopředu a už vůbec né s DPH,možná,že to máte fakt dobře a ani o tom nevíte,penále po vás chtít nemůže,on je majitel ,to byste s ním musela mít smlouvu,že všechny prohřešky uhradíte a to je nesmysl,zodpovědný je stejně on,i když jste fakturu vystavila vy,nebojte,určitě nebude tak zlý a domluvíte se.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).