Re: DPH pozde odvedeno
>>>Mame smlouvu za sluzby za ctvrtleti,ze budeme
>>>vystavovat fakturu predem, tj. DPH by melo byt
>>>odvedeno v
>>>lednu,dubnu,cervenci,rijnu.
>>>Za rok 2006 jsem nedostala podklady k fakturaci
>>>vcas,takze DPH je v unoru,kvetnu, srpnu a rijnu. Co s
>>>tim?
>>>Majitel spol o tom vi,ale mam strach,ze kdyz prijde
>>>kontrola z FU,vymeri penale popr. pokutu za neplneni
>>>nepeneznich povinnosti,ze to bude po me majitel spol.
>>>vymahat. Mam nejakou sanci se vubec branit? Majitel
>>>spol.
>>>mi nepodepise zadny papir,ze o tomto vi.
>>>Napsala jsem mu email,ze by bylo vhodne udelat na ty
>>>3.ctvrtleti dodatek ke smlouve,ze se bude fakturovat
>>>ve
>>>2. mesici ctvrtleti a tim by vse bylo O.K. On mi
>>>ustne
>>>odpovedel,ze toto bude resit az prijde kontrola, to
>>>uz
>>>ale bude pozde :-(
>>
>>navic jsem na fakturach podepsana jako vystavil,tak
>>to
>>uz mam asi smulu ze? S tim uz nic nenadelam :-(
>a nešlo by to posílat jako zálohové a teprve při
>vyúčtování jim DPH počítat?Tak se neděste,možná,že kontrola k vám ani nedorazí,vím,že člověk má špatný pocit,ale řekněte si,že možná o dalších chybách nevíte,a svět se nezboří a pak ať si to majitel vyřeší,udělejte si poznámku na fakturu a podívejte se z okna,jak krásně svítí sluníčko
Re: DPH pozde odvedeno
Podle mě,ale stejně správně nemůžete fakturovat dopředu a už vůbec né s DPH,možná,že to máte fakt dobře a ani o tom nevíte,penále po vás chtít nemůže,on je majitel ,to byste s ním musela mít smlouvu,že všechny prohřešky uhradíte a to je nesmysl,zodpovědný je stejně on,i když jste fakturu vystavila vy,nebojte,určitě nebude tak zlý a domluvíte se.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 4. 2007 12:38
Mame smlouvu za sluzby za ctvrtleti,ze budeme vystavovat fakturu predem, tj. DPH by melo byt odvedeno v lednu,dubnu,cervenci,rijnu.
Za rok 2006 jsem nedostala podklady k fakturaci vcas,takze DPH je v unoru,kvetnu, srpnu a rijnu. Co s tim? Majitel spol o tom vi,ale mam strach,ze kdyz prijde kontrola z FU,vymeri penale popr. pokutu za neplneni nepeneznich povinnosti,ze to bude po me majitel spol. vymahat. Mam nejakou sanci se vubec branit? Majitel spol. mi nepodepise zadny papir,ze o tomto vi.
Napsala jsem mu email,ze by bylo vhodne udelat na ty 3.ctvrtleti dodatek ke smlouve,ze se bude fakturovat ve 2. mesici ctvrtleti a tim by vse bylo O.K. On mi ustne odpovedel,ze toto bude resit az prijde kontrola, to uz ale bude pozde :-(