Re: OT: Pátek třináctého
Máme třináctiletého (to je fakt !nekecám) psa. Jelikož je z odnože jezevčíkovitých, tak je tvrdohlavý jak mezek a zásadně si dělá co chce. Jelikož je to už děda, tak má své ustálené zvyky a téměř celý den prospí.
Je to náš haf gaučář.Je naučený, že já,panička, ho každý den ráno vypouštím na zahradu se vyvenčit a on samosebou musí udělat své ranní značkovací kolečko po všech stromcích, patnících, plotech a zaparkovaných autech v okolí. Bývá celé dopoledne doma sám, takže ho pouštět musím.
Jenže se mi dnes milostpán nevrátil. Volám, pískám a nic. V tu chvíli musel být zrovna hluchý. Tak běhám venku ve stresu, do kopce, z kopce, na podpatkách,oblečená do práce,autobus do práce mezitím odsvištěl, já už vzteklá : kde jsi, ty potvoro chlupatá ?!?
A najednou ho vidím. Kráčí tam vznešeně, ocas nahoru a jakoby se nechumelilo: "Brite ! Kde jsi byl? Okamžitě domů !" No, to je jako když v zimě školním rozhlasem vyhlásíte, že děcka nemají olizovat zábradlí! Přesně opačný účinek!
Když se mi ho konečně podařilo dostat domů, tak se musím převléct, protože jsem zpocená a špinavá jako prase. Musím jet autem. Jdu k našemu "lambordžini" a čumím na prázdné zadní kolo. Tak šup do garáže, nastartuju kompresor, vezmu měřák a jdu foukat. Nafoukám a zjišťuji, že to fučí zase ven, protože je celý
ventilek v p...
Jdu se znovu převléct, protože na hadici od kompresoru sahal mažel zamourovanýma rukama, tak jsem zase jako prase
Uplynula už hodina, volám do práce a ještě, že mám dobrého šéfa a uznalé kolegy. Dojeli pro mně služebním autem a v práci už mně čekala čerstvě uvařená káva :-)
Takže se vše v dobré obrátilo. Hezký víkend Vám všem !Zuzik
Hezky jste se zasmáli nad cizím "neštěstí". Asi škoda, že jsem tyto stránky objevila až před nedávnem. Doporučila bych asi být připravena na záludnosti osudy života i na dny, které nejsou zrovna 13. a v pátek. Nebo že by je na nás někdo z hůry posílal zrovna v tyto dny??
Re: OT: Pátek třináctého
xxxxxxxxxxxxxxxxx
>Musím se, Zuziku, přidat, i když opožděně. U nás to sice nebylo tak "husté", ale psi možná měli 13.4. "svůj den". Nebyla jsem ve své kůži (jakási viróza), tudíž jsem ranní vycházku s naší rotvajleřicí neabsolvovala, pouze manžel. Až včera mi sdělil, že přitom došlo ke "střetu zájmů" ... podotýkám, že on na svoji berušku (tedy tu rotvajlerku) zásadně nehuláká (tak jako já, že občas, když na bestiášku zařvu, pak dva dny šeptám), takže když přicházeli k řece, na lávce přes ni zmerčila psice ladnou děvuchu, která u zábradlí prováděla cosi jako ranní rozcvičku, beruše pravděpodobně pochopila, že je to schovaná rozdováděná panička a nabrala na rychlosti, muž místo aby zařval, pouze něžně vyšeptával cosi jako "ke mně" a lehce poklusával za ní... Beruška dostihla tu nebohou ženštinu a opřela se jí tlapami o ramena, naštěstí v tlamě (psice) měla svůj oblíbený tenisák... nevím, jak to moje polovička dále řešila, nějak se k tomu nechce vracet, psice vypadá spokojeně,i když si kromě svého tenisáku nepřinesla nic navíc .... jestli to bude mít dohru, nevím, víc jsem z muže nedostala (snad aspoň dostal pořádně vynadáno), ...........Jó, jo, když holt někdo není pověrčivý. Mějte se, doufám, že dneska nic nehrozí, nebo ano?
PS - Beruška zdraví Brita :-))))))))))))))))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 4. 2007 19:54
Moji mílí zlatí kolegáčci a přáteláčci, jakpak jste prožili ten dnešní pátek ?
Přes všechny mé obavy jsem dnešní den prožila celkem v klidu, jen to ráno jsem měla pátkové třináctkové :
Máme třináctiletého ( to je fakt !nekecám ) psa. Jelikož je z odnože jezevčíkovitých, tak je tvrdohlavý jak mezek a zásadně si dělá co chce. Jelikož je to už děda, tak má své ustálené zvyky a téměř celý den prospí. Je to náš haf gaučář.Je naučený, že já,panička, ho každý den ráno vypouštím na zahradu se vyvenčit a on samosebou musí udělat své ranní značkovací kolečko po všech stromcích, patnících, plotech a zaparkovaných autech v okolí. Bývá celé dopoledne doma sám, takže ho pouštět musím.
Jenže se mi dnes milostpán nevrátil. Volám, pískám a nic. V tu chvíli musel být zrovna hluchý.
Tak běhám venku ve stresu, do kopce, z kopce, na podpatkách,oblečená do práce,autobus do práce mezitím odsvištěl, já už vzteklá : kde jsi, ty potvoro chlupatá ?!? A najednou ho vidím. Kráčí tam vznešeně, ocas nahoru a jakoby se nechumelilo : "Brite ! Kde jsi byl ? Okamžitě domů !" No, to je jako když v zimě školním rozhlasem vyhlásíte, že děcka nemají olizovat zábradlí ! Přesně opačný účinek !
Když se mi ho konečně podařilo dostat domů, tak se musím převléct, protože jsem zpocená a špinavá jako prase. Musím jet autem. Jdu k našemu "lambordžini" a čumím na prázdné zadní kolo. Tak šup do garáže, nastartuju kompresor, vezmu měřák a jdu foukat. Nafoukám a zjišťuji, že to fučí zase ven, protože je celý ventilek v p...
Jdu se znovu převléct, protože na hadici od kompresoru sahal mažel zamourovanýma rukama, tak jsem zase jako prase
Uplynula už hodina, volám do práce a ještě, že mám dobrého šéfa a uznalé kolegy. Dojeli pro mně služebním autem a v práci už mně čekala čerstvě uvařená káva :-) Takže se vše v dobré obrátilo. Hezký víkend Vám všem ! Zuzik